Kövess minket

Bulvár

Dr. Dre & Ice Cube nem tehetőek felelőssé a Suge Knight által elkövetett gyilkosságért

Hivatalosan is kimondta a bíróság.

Megosztva

Forrás:

Rossz időben, rossz helyen volt Terry Carter, a férfi, akit a volt hiphop mogul, Suge Knight ütött el kocsijával, még 2015-ben a „Straight Outta Compton” című film forgatásán. Carter családja kártérítést követelt a Universal kiadótól és Dr. Dre, valamint Ice Cube-tól személyesen, de a bíróság most kimondta, hogy ők nem tehetőek felelőssé a férfi haláláért.

A polgári per alapját az képezte, hogy a család szerint a két rappernek, és az ott dolgozóknak tudniuk kellett volna, hogy Suge agresszív, és a szintén a forgatáson tartózkodó Cle „Bone” Sloannal komoly vitája van, ami bármikor eldurvulhat. Terry Carter egyszer csak a két férfi konfliktusában találta magát, mikor Suge a forgatásra behajtva összeveszett Sloannal. Carter próbálta nyugtatni a kedélyeket, de a vita lecsendesedése helyett Suge a két férfi irányába hajtott, elsodorva és megölve Cartert. A család elmondása szerint Sloan egy gengszter volt, egy bűnöző, akinek semmi keresnivalója nem lett volna a helyszínen, ugyanígy Suge-nak sem. Sloant amúgy a film rendezője kérte fel a munkára, tanácsokat adott az NWA filmmel kapcsolatban, hisz részletesen ismerte a témát.

A bíróság most Dre és Cube javára döntött, az indoklásban kifejtik, hogy Suge és Sloan hosszú ideje tartó vitája sosem fajult tettlegességig, így a filmes csapat nem tudhatta, hogy gyilkolni fog a volt kiadófőnök.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés