Kövess minket

Bulvár

Dr. Dre kénytelen lesz megbékélni a Doctor Drai nevezetű nőgyógyásszal

Két dudás egy csárdában.

Megosztva

Forrás:

A Föld bolygó egyik, ha nem a legelismertebb orvosa minden kétséget kizáróan Dr. Dre. A hiphop mogul ugyan egyetlen műtéti beavatkozást sem hajtott végre hosszú zenei praxisa alatt, mégis többen hallottak róla, mint bármelyik csodadoktorról Makótól egészen Jeruzsálemig. Pont az ismertsége miatt azonban az ő élete sem csupa szórakozás, gyakran tűnnek fel a színen ádáz névbitorlók, akikkel egytől-egyig megvívja a maga harcát, hiszen régóta tudjuk már, csak egy maradhat. Csakis egy, Dr.Dre.

Van viszont egy szülész-nőgyógyász szakorvos Pennsylvania államban, egy bizonyos Doctor Drai, aki ellen háborút vesztett az N.W.A. alapítótagja a napokban.

[twitter]https://twitter.com/DrDraiOBGYN/status/804089262794752000[/twitter]
A világ egyik leggazdagabb zenésze hiába szerette volna ugyanis elérni, hogy az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala tiltsa meg az orvos számára a Drai név használatát – mivel az túlságosan is hajaz szerinte az ő művésznevére – keresetét elutasították. A hivatalos indoklás szerint valóban hasonlít a kettő egymásra, az mégsem lehet megtévesztő senki számára. Az „igazi” doki egyébként Draion M. Burchként látta meg a napvilágot, és kimondottan híres a szakmájában. Több könyvet írt már, ezek közül a leghíresebb, a 20 dolog, amit nem tudtál eddig a péniszről című, bizonyára rendkívül érdekfeszítő alkotás.

[vembed youtube=”_CL6n0FJZpk” ](TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés