Kövess minket

Bulvár

Dr. Dre legidősebb lánya azt állítja, hajléktalan és a kocsijában él

Megosztva

Dr. Dre legidősebb lánya, a 38 éves LaTanya Young azt állítja egy új interjúban, hogy hajléktalanként tengeti a napjait. LaTanya a Daily Mail-nek nyilatkozva elmondta, hogy egy bérelt autóban él, és nem csak a családját, de saját magát is nehezen tartja el.

Dre lánya egy terepjáróban él, míg négy gyermeke a barátainál húzzák meg magukat. „A gyerekeim a barátaimnál vannak, ők nem élnek velem az autóban. Minden munkát elvállalok, volt hogy 15 dollárt kerestem óránként egy gyárban összeszerelőként, de most az sincs. Próbálok a víz fölött maradni, már egy ideje el vagyok adósodva” – mesélte a szomorú sorsát a nő, aki az elmúlt 18 évben maximum Dre teamjével tudott beszélni, az apjával közvetlenül nem. Állítása szerint Dre tavaly januárja óta nem küld neki pénzt, pedig korábban segítette őt.

Forrás: Dailymail

Young jelenleg ételfutárként dolgozik, de a terepjárójának fenntartási költségei elviszik a pénzt. A nő azt mondta, hogy megalázónak érzi, hogy Dre havi 300 ezer dollárt fizet a volt feleségének, de neki nem hajlandó pénzt küldeni. „Megalázó, mert az emberek úgy néznek rám, hogy miért ér többet Nicole, mint amit az én anyám ért” – tette hozzá.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés