Kövess minket

Hiphop

Dr. Dre már az első találkozásnál tesztelte Kendrick Lamart

És hát mint tudjuk, átment.

Megosztva

Forrás:

Kendrick Lamar volt Howard Stern rádióműsorának tegnapi vendége, a témák között pedig Dr. Dre-vel való kapcsolata is felmerült. A comptoni rapper elmesélte, hogy még a telefont is rárakta az egyik közvetítőre, mikor a legendás producer először felkereste őt.

A sztori azokból az időkből való, mikor K-Dot a szintén TDE kiadós spanjával, Jay Rock-kal turnézott, de csak mint háttérrapper. A turné főfellépője Tech N9ne volt. Lamar épp a Chili’s nevű gyorsétteremben kajált egyik haverjával, mikor egyszer csak csörrent a telefon. A vonal másik végén Dr. Dre egyik munkatársa köszöntötte, és gyorsan rá is tért a lényegre, hogy Dre-nek nagyon bejön a zenéje. “Dr. Dre? Mi ez a baromság?” – válaszolta Kendrick és letette a telefont. 

Hatalmas szerencséjére a producer embereit nem lehet ilyen könnyen lekoptatni, szóval nem sokkal később kapott még vagy két különböző embertől hívást, csak hogy érezze, komoly a dolog. “Dre tudni akarja, kivel dolgozol együtt?” – hangzott a kérdés, Kendrick pedig ezúttal komolyan is vette a dolgot.

“Félelmetes volt vele együtt dolgozni?” – tette fel erre a kérdést Stern a nagy nyomásról. “Úgy éreztem, hogy tényleg megérkeztem a bizniszbe” – válaszolta erre a rapper, és elmesélte, hogy mikor először találkoztak élőben, bemutatkozás helyett Dre azonnal lejátszott neki egy beatet és megkérte, hogy alkosson rá, mivel tudni akarta, hogy tényleg ott van-e a tehetség. Spoiler alert: ott volt. 

[vembed soundcloud=”368451557″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.