Kövess minket

Bulvár

Dr. Dre, Nas, a Mobb Deep és JAY-Z is kap a savból egy most aukcióra bocsátott Tupac levélben

Shakur szétolt mindenkit.

Megosztva

Forrás:

Meredek levél került elő Tupac Shakur tollából. A Gotta Have Rock And Roll aukciósház által árverésre bocsátott szöveg a rapper posztumusz, The Don Killuminati: The 7 Day Theory lemezének füzetében található szöveg hosszabb változata, és Tupac rengeteg kollégájának beszól benne, miközben egyértelműen Jacques “Haitian Jack” Agnant-ot és Walter “King Tut” Johnson-t teszi felelőssé az 1994-es Quad Recording Studiosban történt lövöldözésért, ahol anno ötször meglőtték. 

A kemény szövegben Pac egy hosszú sornyi embernek dedikálja a lemezt, akiket vagy egyértelműen vagy szarkasztikusan olt. Dr. Dre-t egy rejtőzködő homoszexuálisnak hívja, leoltja a Mobb Deep-et, kiemelve, hogy nem adtak el elég lemezt, Biggie-ről és Diddy-ről azt írja, hogy a háttérben tervezgették a leszámolását. De Nas is kap, amiért „nem hallgatott rám és törődött a saját dolgával”, a De La Soul-nak, amiért irigyek rá, JAY-Z-t és Lil Kimet pedig senkiknek hívja. Szóval Pac elég sok mindenkire fújt. A szövegnek csak a vége került bele a lemez füzetébe, onnantól kezdve, hogy „WAR TIME”. A The Don Killuminati Tupac halála utána pár hónappal jelent meg.

Az aukciósház állítása szerint a rapper családjának egyik közeli barátjától szerezték a levelet és 30 ezer dollár alatt nem is akarnak megválni tőle, alább olvasható teljes terjedelmében a dühös körmölés.

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés