Kövess minket

Bulvár

Dr. Dre-nek havonta átszámítva több mint 90 millió forintot kell perkálnia az ex-feleségének

Megosztva

Dr. Dre-nek mostantól havi közel 300 ezer dollárt, átszámítva kb. 91 millió forintot kell fizetnie ex-feleségének, házastársi tartás címén – tudta meg a Page Six.

A páros válását június elején mondta ki véglegesnek a bíróság, miután 24 évig együtt voltak, és két közös gyermekük is született.

A producernek viszont a válás után támogatnia kell Nicole Young-ot, augusztustól kezdődően megközelítőleg 300 ezer dollárt kell utalnia neki, havonta. Dre-nek egészen addig kell perkálnia a volt feleségének, amíg Young újra meg nem házasodik, vagy egyikük meg nem hal, esetleg amíg a bíróság másképp nem dönt. A producer bankszámláját terheli Young egészségbiztosításának költsége is, valamint a korábban vásárolt ingatlanjaiknak a fenntartási költségei is. Dre így egy év elteltével átszámítva több mint 1 milliárd forinttal fogja támogatni az exét.

Dre és Young válása elég viharos volt. Young havi 2 millió dollárt követelt Dre-től, ezt végül a bíróság nem adta meg, de előtte még a producer agyvérzéssel került kórházba. Később aztán tovább veszekedtek, Dre kapzsi ribancnak nevezte az exét egy a netre kiszivárgott kiadatlan verzében, mire Young távolságtartási végzést akart elérni a válóbírónál, de ezt is elutasították.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés