Kövess minket

Zene

Dr. Dre több száz dalt készített a pandémia alatt

Megosztva

Dr. Dre igazi munkamániás, az már más kérdés, hogy az eredményt csak elvétve hallhatjuk. A rapper háttérben való munkálkodásairól rendszeresen beszámolnak kollégái, vagy azért, mert váratlanul felkérte őket kollabra, vagy azért mert az otthoni stúdiójában megmutatta nekik, hogy min dolgozik, de most maga a sztárproducer fedte fel egy Busta Rhymes-zal való beszélgetés során, hogy mennyi kész dalt rejteget előlünk.

247 trekket raktam össze a pandémia alatt, aztán kicsit leálltam, megcsináltuk Marsha Ambrosius új albumát, ami tiszta őrület lesz. Utána visszatértem a stúdióba…mit is csináltuk utána? Ja igen, a Grand Theft Auto cuccot készítettem, majd a tesómnak, Snoopnak segítettem. Egyelőre két napot stúdióztunk, de máris van hat zenénk. Ezt még be akarom fejezni, majd jöhet az új Busta Rhymes” – árulta el az igen sűrű programját Dre.

A producer korábban már említette a Marsha Ambrosius kollab albumot, ami még mindig nem jelent meg, de ezek szerint egy Snoop és hamarosan egy Busta lemezen is melózik majd. Ha szerencsénk van talán egyszer azt a 247 kiadatlan zenét is hallhatjuk majd, bár Dre-t ismerve erre senki se fogadjon nagy összegben.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés