Kövess minket

Bulvár

Drága mulatság Trump imitátorokat verni a színpadon; Joey Bada$$ másfél millió dollárt fizethet egy sallerért

Ami, lehet meg sem történt…

Megosztva

Forrás: Getty / Europress

Érdekes bírósági tárgyalás várhat Joey Bada$$-re, akit egy komikus, név szerint Phillip Wilburn perelt be. Méghozzá azért, mert a rapper még tavaly szeptemberben (!) lecsapta őt egy Los Angeles-i MTV rendezvényen, aminek következtében leesett a színpadról és komoly sérüléseket szenvedett. Legalábbis ezt állítja a sértett.

A kimondottan kusza esetről (természetesen) videó is készült. Bár nem könnyű kitalálni mi is történhet a képkockákon, az biztosan látszik, hogy miközben Joey és sleppje a színpadon parolázik, egy Donald Trump hasonmás felmászik közéjük, és produkálni kezdi magát. A rapper hamar eszmélt, bár láthatóan nem vette komolyan a szitut, először csak bemutatott a vicces kedvű imposztornak, majd másodpercekkel később lelökte a színpadról.

[vembed youtube=”1rO6FwepaS8″ ]
Eddig semmi különös, bár, hogy fokozzuk még a dolgot, volt ott egy kamu Hillary Clinton is, de neki (szerencsére) nem esett bántódása.

Szóval vissza a történetünkhöz, Wilburn elmondása szerint komoly sérüléseket szenvedett az ütés (!) utáni esés következtében, ezért pénzesőben (is) szeretne részesülni. Nagyjából félmilliárd forintnyi dollárt akar kicsikarni Joey-ból az ügyvédein keresztül. Arról már nem szól a fáma, hogy a férfi hol és miként sérült meg, leginkább talán a lelkén esett seb…

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés