Kövess minket

Események

Drágálják egyes rajongók Travis Scott Astroworld fesztiváljának jegyárait, mégis azonnal sold out lett

Megosztva

Egy év kihagyás után idén ismét megrendezik Houstonban Travis Scott saját Astroworld fesztiválját, de egyes rajongók mégis rossz szájízzel vásárolták meg a jegyeket…már akinek jutott belőle.

A fesztiválra szerda délelőtt kezdték el árusítani a jegyeket, 300 dolláros alapáron, amihez még hozzájön a kezelési költség és a különböző adók, így a végösszeg olyan 365 dollárra, azaz 108 ezer forintra jön ki a most már két napos mulatságért. Ez amúgy közel kétszer olyan drága, mint 2019-ben, mikor 179 dollárba fájt a feszt. A VIP jegyek már a horrorisztikus kategóriát súrolták, a két napos Stargazing VIP passz 794 dollár (kb. 236 ezer forint) volt, míg a legexkluzívabb, No Bystander VIP jegyekért 1079 dollárt, azaz 320 ezer forintot kértek el. Az emelt jegyárak ellenére egy órán belül sold out lett a 100 ezer fős fesztivál, és igen, ebbe a VIP jegyek is beletartoznak.

Többen Twitteren adtak hangot a véleményüknek, hogy túl drága két napért ennyit elkérni, de könnyen lehet, hogy csak csalódott rajongókról van szó, akik lemaradtak a nagy rohamról. Volt aki minimum egy Kylie Jenner öltáncot szeretne ennyi pénzért cserébe, más azt várja, hogy ha már lerak ennyi zöldhasút, akkor legalább Biggie és 2Pac térjen vissza a sírból és adjon koncertet. Másodkézből persze még ennél is drágábban lehet beszerezni a jegyeket.

A november elején megtartásra kerülő feszt fellépőlistája egyelőre nem ismert, legalábbis azon túlmenően, hogy Travis színpadra áll.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés