Kövess minket

Bulvár

Drake apja szerint nem is hanyagolta el a fiát, hiába rappel erről állandóan Drake

Kínos családi dráma alakult ki.

Megosztva

Forrás:

Drake egyik nagy vonzereje, hogy számaiban nem csak menőzik, de sokszor a törékeny oldalát is megmutatja a hallgatóknak, akik így könnyebben tudnak azonosulni vele. Legyen szó szerelemről, szakításról, vagy korábbi családi vitákról, Drake rendszeresen közel húzza a rajongóit, és a fülükbe duruzsolja a problémáit.

Az egyik ilyen visszatérő személyes témája, hogy anyja nevelte fel, miután apja elhagyta a családot. Dalaiban kiemeli, hogy apja nagyon keveset volt mellette gyerek és tiniéveiben, és habár ma már jó kapcsolatot ápolnak, neki ez továbbra is nagyon fáj. A From Time, a Look What You’ve Done, a 0 to 100, és a March 14 csak pár példa azok közül a dalok közül, ahol szövegel apja iránt táplált bonyolult érzéseiről.

Az apuka, igazi nevén Dennis Graham most mégis azt állítja, az elhanyagolós sztori kamu, amit Drake arra használ fel, hogy lemezeket adjon el. Graham előző héten járt a Power 106 rádió stúdiójában, ahol többek között arról is beszélt, hogy anno már beszéltek erről Drake-kel privát keretek között. „Én mindig mellette voltam. Ha nem is minden nap, de legalább kétnaponta beszéltünk. Egyszer jó hosszan átdumáltuk a szövegeit, és megkérdeztem tőle, hogy miért állít ilyen dolgokat, mikor nem is igazak? Azt válaszolta, hogy azért, mert ezzel lemezeket lehet eladni” – mesélte Graham egy OVO pulcsiban, majd elnevette magát.

[instagram]B3SpKwNhQHG[/instagram]
Drake Insta Sztoriban reagált az interjúban elhangzottakra. „Ma valami nagyon fájdalmas dologra kellett ébrednem. Az apám képes bármit összehordani, csak legyen aki meghallgatja. A családunkat nem tudjuk megválogatni…minden egyes sor a szövegeimben igazságon alapul, de van aki ezt nem bírja megemészteni”

Forrás:

(Genius)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés