Kövess minket

Bulvár

Drake arról rappelt, hogy jártak SZA-val, az énekesnő azonnal kikövette Instán

De később elismerte, hogy tényleg együtt voltak.

Megosztva

Forrás:

Drake imád a nőügyeiről rappelni, és ez az előző héten megjelent, Savage Mode 2-ön való vendégverzéjében sem volt másképp, ahol bedobta, hogy anno SZA-val egy párt alkottak.

SZA-ra akar velem a csaj szexelni, de várjunk csak, mi jártunk SZA-val 2008-ban, ha nem zavar, berakhatod” – rappelte Drizzy a „Mr. Right Now” című dalon lévő verzéje második felében, elég kevés helyet adva bármilyen más értelmezésnek, mint hogy ők bizony együtt voltak 12 évvel ezelőtt a TDE kiadós énekesnővel.

[vembed youtube=”f4RmrWhQxrM” ]SZA mindenesetre nem örülhetett az említésnek, hisz mint egyesek kiszúrták, azonnal kikövette Drake-et Instagramon. Eközben egy kis fejszámolással kínossá is vált a dolog, hisz ha valóban ’08-ban jöttek össze (nem feltételezve, hogy már előtte is kavartak), akkor bizony még csak 17 éves volt SZA, tehát kiskorú.

Az énekesnő amúgy egy pár nap elteltével Twitteren ismerte el, hogy valóban járt a rapperrel, de nem 2008-ban, hanem 2009-ben, amikor már 18 volt. A hibát annak tudja be, hogy biztos csak így jött ki a rím. „Minden béke és szeretet” – zárta sorait.

[twitter]https://twitter.com/sza/status/1312945321308168193[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés