Kövess minket

Hiphop

Drake beefbe keveredett Anthony Fantano zenekritikussal

Megosztva

Teljesen váratlan helyről jönnek néha a konfliktusok, ki gondolta volna például, hogy Drake nem kedveli az egyik legismertebb zenekritikus YouTubert, Anthony Fantanót, méghozzá annyira nem, hogy be is szóljon neki Insta üzenetben.

A történet kicsit csavaros, már-már Christopher Nolan-szintű meglepetésekkel, de kezdjük az elején. Fantano, aki albumkritikák mellett zenei témákat és történéseket is kommentál a YouTube csatornáján, tegnap feltöltött egy videót az oldalára, amelyben leleplezi, hogy Drake aka Champagnepapi írt neki Instán. Fantano felolvassa a levelet, melyben Drake azt írja, hogy habár más a zenei ízlésük, reméli a következő album tetszeni fog neki. Drake ezután egy nagyon hosszú és részletes vegán receptet küldött a kritikusnak, melyet Fantano állítása szerint ki is fog próbálni.

A videó kikerülése után sokan megkérdőjelezték a DM valódiságát, pláne, hogy Fantano imád trollkodni, pár éve még egy különálló mém YouTube csatornája is volt. A történet viszont csak félig kitaláció, Drake ugyanis valóban ráírt a kritikusra, de igazából beszólt neki.

„Az egész léted egy 1-es alá, és azt az 1-est is azért kapod, mert életben vagy, meg mert valahogy sikerült egy fekete nőt feleségül venned” – írta valójában Drake, Fantano 1-től 10-es skálán mozgó kritikai pontszámaira utalva. Az igazi üzenetet maga Drake osztotta meg az Insta oldalán, válaszul Fantano troll videójára. Azt nem tudni, hogy Drake miért rágott be Fantanóra, mindenesetre a kritikus eléggé le szokta húzni Drizzy albumait, gyakran kap a rapper 4-es, 5-ös osztályzatot Fantanótól.

Fantano az Insta Storiesra egy élő videóban reagált, gyakorlatilag kinevetve a rappert, amiért nem értette a poént. A kritikus elmondása szerint az eredeti üzenet szánalmas volt, és nem érti, hogy egy milliomos rapper miért küldözget olyan relatíve kis embereknek, mint ő, ilyen passzív-agresszív üzeneteket.

Az játszódott le a fejemben, hogy miért írogat nekem Drake? Én nem egy 18 éves lány vagyok. Később aztán leesett, hogy ha ez az ember ilyen behatóan ismeri az albumosztályozási rendszeremet, elég megszállottan nézheti a videóimat. Végül arra gondoltam, hogy ebből muszáj csinálnom valamiféle tartalmat, ezért csináltam egy troll videót, ahol átírtam az üzenetét egy vega kaja receptre. Azt hittem ez így köztünk marad, talán még rám is ír, hogy oké, nem bírlak, de ez vicces volt. Ehelyett idegesen kirakja a saját üzenetét, amin még látszik is, hogy nem válaszoltam neki” – nevetett Fantano a helyzeten.

Fantano hozzátette, hogy ettől még reméli Drake ad neki interjút, bár ennek létrejöttére azért ne fogadjon senki.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés