Kövess minket

Hiphop

Drake csak nevetni tud a 2021 legjobban kereső rappereinek listáján

Megosztva

A Forbes összesítette a tavalyi évben legnagyobbat szakító rapperek top 10-es listáját. JAY-Z kereste elvileg 2021-ben ismét a legtöbbet, kemény 470 millió dollárt, persze nem zenéléssel gereblyézett ennyit össze – pláne úgy, hogy tavaly még bőven benne voltunk a COVID okozta lezárásokban – hanem különböző befektetéseivel és bizniszeivel. Hov majdnem duplázta a második helyezett Kanye West 250 milliós bevételét, igaz ezzel az összeggel Ye biztos vitatkozna. Diddy léphetett fel a dobogó harmadik fokára „szerény” 75 milliós éves bevétellel, amit ő sem lemezeladásokból hozott össze.

A szokásos hármas után Drake következik, annyira nem is lemaradva, 50 milliót hozott össze tavaly, Wiz Khalifa egy meglepő ötödik 45 millióval, majd az Astroworld tragédiával megbicsaklott Travis Scott következik a listán 38 millióval. DJ Khaled, Eminem, és J. Cole vannak a lista végén, hogy végül a 10. helyen Tech N9ne, Doja Cat, és Birdman osztozzanak a 25 milliós bevételüknek köszönhetően.

A Zack O’Malley Greenburg által készített lista több kérdést is felvet, többek közt azt, hogy miként kerülhetett Tech N9ne ennyire magasra a listán (The Rock kollab ide vagy oda), pláne Doja Cat-tel egy szintre, aki jelenleg hatalmas felívelésben van. Részben emberünk is meglepődhetett, mert Insta oldalán azzal a leírással osztotta meg a top 10-et, hogy ő bizony csak csendben, lehajtott fejjel dolgozik a zenéin, aztán lám-lám mégis feltűnik egy ilyen listán. Ez alapján ő sem számított rá.

Szintén reagált a listára Drake, aki egy szimpla sírva nevetős emojival fejezte ki a véleményét a Forbes számolgatásáról. Keveselné talán az 50 misit? Lehetséges, hisz a napokban vett egy 70 milliós házat.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés