Kövess minket

Aztaa

Drake elfogulatlan a McGregor-Mayweather összecsapásban, de azért csak az előbbivel pacsizgatott

Champagne Papi nem foglal nyíltan állást.

Megosztva

Forrás:

Második állomásához érkezett a McGregor-Mayweather küzdelem promóciós turnéja. Los Angeles után most Toronto városában nézett farkasszemet egymással a két harcos, és nem meglepő módon Drake is tiszteletét tette a rendezvényen, de erről kicsit később.

A mostani találkozó még az előzőnél is beszólogatósabbra sikerült, az egész inkább egy pankrációs kóstolgatásra hasonlított. Tapintani lehetett a feszültséget például annál a jelentnél, mikor Mayweather magához vett egy ír zászlót a közönség első soraiból, mire a dublini születésű MMA-s ráförmedt, hogy: „Ha bármit csinálsz azzal a zászlóval, agyonverlek„. De McGregornak nem ez volt az egyetlen kemény beszólása, támadta Mayweather ruházatát („40 éves vagy, tanulj már meg öltözködni„), és felhozta, hogy a bokszoló nem tud olvasni, utalva Money egyik rádiós beégésére.

[vembed youtube=”y9pg2jya5AQ” ]De mint előbb említettük Drake is ott volt a rendezvényen, kezdésként pedig kijelentette, hogy egyik sarokba se akar beállni, nyerjen a legjobb. És habár tényleg mutatkozott már korábban mindkét féllel, a backstageben végül mégiscsak McGregort köszöntötte barátilag.

[twitter]https://twitter.com/ufc/status/885260139321864192[/twitter](HS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés