Kövess minket

Hiphop

Drake elmagyarázta, honnan származik a fotó, amin blackface-ben látható

Figyelemfelkeltésnek szánta.

Megosztva

Forrás:

Pusha T tegnap mindenkit meglepett a Drake-nek szánt „The Story of Adidon” című diss trekjével, melyben rengeteg dolgot a torontói rapper fejéhez vág, többek között, hogy van egy eltitkolt gyereke, akiről nem gondoskodik. A sorok mellett viszont a dalhoz tartozó borítókép is sokakban kérdéseket vetett fel, mivel Drake látható rajta blackface-ben, ami Amerikában egyértelműen egy rasszista szimbólum. 

A fotót David Leyes készítette a rapperről még a felfutása előtt, és állítása szerint Drizzy ötlete volt a koncepció. Az eredeti képhez tartozik egy másik is (amit nem posztolt Pusha), ezen Drake szomorú fejjel lecsukja a szemét.

Forrás:

Drake jobbnak látta tisztázni a helyzetet, mielőtt az emberek félreértelmezik a képeket, ezért Instagram sztorijában magyarázta el, hogyan is készült.

„Tudom, hogy mindenki élvezi a cirkuszt, de szeretném tisztázni a kikerült képet. Ez nem a zenei karrierem alatt, vagy egy divatfotózáson készült. Ezt 2007-ben készítettük, mikor színészkedtem, és egy projekten dolgoztam, ami a feketék szerepszerzéseinek nehézségeiről szólt, arról, hogy sztereotipikus karaktereket játszatnak el velünk. (…) Én és az akkori jóbarátom, Mazin Elsadig, aki egy szudáni színész, figyelemfelkeltésből készítettük ezt, hogy tudassuk, még máig nehézségekbe ütköznek a fekete színészek, ha castingról van szó.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés