Kövess minket

Hiphop

Drake és 21 Savage váratlanul bejelentettek egy kollab lemezt

Megosztva

Nem várt meglepetésben volt része azoknak, akik rákattintottak Drake új klipjére, mely a legutóbbi, „Honestly, Nevermind” című lemezén található „Jimmy Cooks” című trekkhez készült.

A dalon, mely amúgy az album egyik kevés rap számai közé tartozik, 21 Savage is vendégszerepel, de az ő verzéjéhez már nem jutunk el, helyette ahogy Drake befejezi, egy felirat olvasható, miszerint kollab albumot jelentet meg a páros, „Her Loss” címmel. A lemezre nem is kell sokat várni, már jövő héten, egészen pontosan október 28-án hallgatható lesz.

Drake kezd belejönni ezekbe a váratlan droppokba, a júniusban megjelent „Honestly, Nevermind” is elég hirtelen érkezett a semmiből. Azon a lemezen a rapper és énekes inkább a house és Baltimore club stílusokban próbálta ki magát, de ezt egyes rajongók túl merész zenei kísérletezésnek érezték . A 21 Savage kollab projekt ezzel ellentétben, habár nincs megerősítve, de várhatóan hiphop fókuszú lesz. A két rapper korábban többször dolgozott már együtt, a „Knife Talk„, „Sneakin’„, és a „Mr. Right Now” című dalokon is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés