Kövess minket

Hiphop

Drake és Kanye West közös lemezen munkálkodik?

Talán igen. Talán nem.

Megosztva

Napjaink (valószínűleg) két legjelentősebb hiphop előadója, Kanye West és Drake úgy tűnik, közös album kiadásán gondolkodik.

De lehet, hogy nem…

És, hogy miért a feltételes mód? Az állítólagos együttműködésre tulajdonképpen, csak egy Los Angeles-ben található reklámtábla (!) utal, amit szemfüles Kanye rajongók szúrtak ki, és fényképeztek le.

A táblán a  „Calabasas is the new Abu Dhabi” mondat szerepel, amelyet némi kódfejtés után, úgy lehet értelmezni, hogy a két rapper valóban közös anyaggal készül!

Honnan vesszük ezt?

A Calabas szó egyértelműen Drake „4PM in Calabasas” című számára utal(hat), míg Abu Dhabi Kanye kedvenc üdülőhelye. Sőt gyakran ott stúdiózik, erre is volt már számtalan példa korábban. Ez még lehetne a véletlen műve, de a plakáton ott szerepel az OVO Sound és a G.O.O.D. Music logója is, ami, valljuk be, már több mint gyanús.

Hogy még jobban árnyaljuk a képet, idén áprilisban Drake egy interjúban elmondta, hogy Kanye West és ő közös zenék elkészítését tervezik. Azóta viszont nem beszélt erről egyikük sem, lehet ez sem volt véletlen.

Drake egyébként már üzent reklámtáblán korábban is. Rihannanak egy MTV díjához gratulált, szintén egy los angeles-i plakát segítségével, amin szintén ott figyelt az OVO embléma.

[instagram]BJls6GMDMLv[/instagram]

Véletlen lenne?

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük