Kövess minket

Bulvár

Drake is gyászolja a hétvégén meggyilkolt torontói rappert, Smoke Dawg-ot

Ennek már sosem lesz vége?

Megosztva

Forrás:

Csupán néhány héttel XXXtentacion és Jimmy Wopo meggyilkolását követően, szombaton újabb tehetséges rappert öltek meg, ezúttal Torontóban. Az áldozat a 21 éves Smoke Dawg, aki az egyre erősödő kanadai szcéna egyik nagy ígérete volt.

A legfrissebb jelentések szerint a gyilkosság Toronto bulinegyedében történt, ahol ismeretlenek lövöldözni kezdtek egy szórakozóhely előtt. Három embert találtak el, köztük a feltörekvő rappert is. Ő, illetve egy másik férfi a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe, míg a harmadik személy, egy nő életéért továbbra is küzdenek az orvosok.

Smoke Dawg nevével három évvel ezelőtt, 2015-ben találkozhattunk először, akkor jelent ugyanis meg a Still című száma, Mo-G közreműködésével. Mára 2,5 millió megtekintésnél jár ez a trekk, mégsem ez a legismertebb tőle, hanem a Trap House című, aminek az „újragondolására” még French Montana is ráugrott. Smoke és csapata, a Halal Gang tavaly elkísérte Drake-et európai turnéjára, idén pedig saját lemezt jelentettek volna meg.

Forrás:

Drizzy megható szavakkal búcsúztatta fiatal barátját.

[vembed youtube=”7W0wULm8Ons” ]

Nyugodjék békében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés