Kövess minket

Hiphop

Drake már meg sem lepődik, hogy a Grammy nem jelölte The Weeknd-et

Megosztva

Forrás:

Drake is azzal számolt, hogy The Weeknd jelölve lesz a 2021-es Grammy-díjak valamelyikére, de mint mondja, már meg sem lepődik azon, hogy a díjátadó több biztosnak tűnő előadót is kihagyott idén a felsorolásból.

A rapper és énekes erről egy hosszú Instagram Story posztban beszélt, egy nappal azután, hogy kiderült, The Weeknd egyetlen kategóriában sem lett jelölt, az „After Hours” lemez kommerciális és kritikai sikerei ellenére.

Nem kéne meglepődnünk azon, hogy ezek a díjátadók mennyire könnyen figyelmen kívül hagyják a nagy hatású zenéket, és inkább el kéne fogadni, hogy ami anno a legmagasabb elismertség volt egy előadó számára, az ma már nem is olyan fontos” – írta Drake, majd hozzátette, hogy szerinte ez a helyzet már nem is fog megváltozni, kár azt várni, hogy a Grammy hirtelen másképp kezd el jelölteket választani. Drizzy azt is kiemelte, hogy ő is azt várta, hogy Abel feltűnik majd a Legjobb Album, és Az Év Dala kategóriákban, de más neveket is hiányolt. „Lil Baby, Partynextdoor, Popcaan, Pop Smoke, túl sokan hiányoznak” – írta egy későbbi posztjában.

Forrás: @champagnepapi Instagram Story

Drake amúgy már korábban is kritizálta a díjátadókat, méghozzá pont a 2019-es Legjobb Rap Dal Grammy-díjának átvételekor. Beszédében kiemelte, hogy a mai előadóknak nincs szükségük az ilyen díjakra, elég ha vannak rajongóik, akik eljönnek a koncertjeikre. Mondandóját folytatta volna, de a mikrofonját kikapcsolták, a TV-ben pedig reklámra kapcsoltak.

A zenészt idén három Grammy-díjra jelölték, Legjobb Rap Dal, Legjobb Dallamos Rap Performansz, valamint Legjobb Klip kategóriákban.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük