Kövess minket

Hiphop

Drake megtörte a hallgatását a Pusha T & Kanye West beeffel kapcsolatban

Drizzy úgy érzi Kanye csak játszadozott vele és kihasználta.

Megosztva

Forrás:

Drake végre beszélt a Kanye Westtel és Pusha T-vel kialakult beefjéről, melynek során kemény odamondogatások voltak diss trekik formájában, a végén viszont Drake visszavonulót fújt, és ezzel kvázi elvesztette a csatát.

Drizzy LeBron James új HBO-s beszélgetős műsorának, a “The Shop”-nak a vendégeként beszélt a beefről, kifejtve a saját nézőpontját.

[vembed youtube=”T4vQHqAr3Ao” ]Az egész ott kezdődött, hogy Kanye betalálta Drake-et, hogy dolgozzanak együtt, cserébe azt kérte, hogy a torontói zenész mutassa meg, min munkálkodik, valamint árulja el, hogy mikor tervezi megjelentetni új projektjét. Drake őszintének élte meg a közeledést, ezért átadta az infókat és megmutatott több dalt is Kanye-nak, köztük azt, amin az addig még a publikum által nem ismert fiáról rappel. A munkakapcsolat során Ye bedobta, hogy Drake megkaphatja a „Lift Yourself” című félkész dalát, ezért Drizzy elkezdett hozzárakni a számhoz, közben pedig folyamatosan ötleteltek. Az első meglepetés akkor ütötte fel a fejét, mikor Kanye egyszer csak bejelentette, hogy saját projektet fog kiadni, ekkor Drake állítólag már érezte, hogy itt valami van a háttérben. A következő pofon akkor jött, mikor a Kanye által producerelt Pusha T lemez megjelent, és a zárószámon Drizzy-nek szánt oltások voltak. Ekkor már leesett Drake-nek, hogy Kanye csak kihasználta, pláne mivel a „Lift Yourself” végül a „ye” album egyik dalaként jelent meg, mintha teljesen Kanye készítette volna, nem félig Drake.

[vembed youtube=”JbbcDDgYV88″ ]Az ezután kirobbant beef egyik legismertebb hozománya a „The Story of Adidon” diss volt, ahol Pusha T keményen nekiment Drake-nek, felhozta az „eltitkolt” fiát, hanyag apának beállítva őt, oltotta a szüleit, és még a producerhaverja, Noah James Shebib gyógyíthatatlan betegségével is viccelődött. Drake számára ez az utolsó volt az, ami átlépett egy határt, szerinte ilyet még battle rapperek sem mondanak, annyira ízléstelen. A válasz diss-t amúgy elkészítette, de állítása szerint annyira durvára sikerült, hogy nem akarta kiadni, mert nem szerette volna, hogy úgy gondoljanak rá az emberek, mint aki ennyi mocskot dobál a másikra. Azt hozzátette, hogy azzal tisztában van, hogy a rap puritánok ezt hatalmas lúzerségnek fogják fel, de nem zavarja, ennyit elbír az egója. Apró érdekesség, hogy az interjú ezt a részét Pusha T is lereagálta Instagrammon, rengeteg nevetős emojival, ami valljuk be, mindent elmond.

Kanye amúgy a beef óta próbált újra közeledni Drake-hez, de egyelőre úgy tűnik sikertelenül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés