Kövess minket

Hiphop

DRAKE-NEK IS VAN SÜTNIVALÓJA!

A kanadai rapper nemrégiben azt találta ki, hogy nyit egy vagány éttermet szülővárosában, Torontóban. Egyből egy híres szakácsot fogadott a konyhába, Susur Lee személyében. A FRING’S nevű exkluzív étterem a nyitóbuliján, Drake személyesen is köszönetet mondott a partnereinek.

Megosztva

Drake Fotó: Getty / Europress

Egy olyan csapból folyik Ő, amit nem fognak egyhamar elzárni. Szerelmi élete – Lehet Serena Williams-szel kavar épp valahol most is -, balhéi folyamatosan égnek bele mindenki tudatába. A rapper minden új dologba belevág, persze van is miből, ugyanis a népszerűséget kitűnően kihasználja és az ebből befolyó összeg nem lehet csekély (A zenéből, illetve az OVO márka által megkeresett gázsiról nem is beszélve!). Egészen fiatalon televíziós gyermekműsorokban szerepelt már, ezért érthető, ha jól kezeli a felhajtást maga körül.

A kéthetente megjelenő üzleti magazin, a Forbes 2015-ös listája, olyan hiphop előadókat gyűjtött össze, akiknek a legvastagabb a pénztárcájuk. Természetesen nem lepődünk meg azon, hogy Drake is ott van legelöl, hiszen a maga 39,5 millió dolláros vagyonával – közel 11 milliárd forint – a harmadik helyen áll, Diddy és Jay z mögött.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés