Kövess minket

Hiphop

Drake oltogatós kedvében volt a „Circo Loco” című dalon, Ye-t és Megan Thee Stalliont is bekóstolta

Megosztva

Szinte minden Drake megjelenésen van egy dal, mely fixen beszédtémát szolgáltat a hiphop szcénának, és ez az új, „Her Loss” albumnál sincs másképp. Drizzy utalásai néha elvontak és rejtélyesek, máskor csavarosak és humorosak, ezúttal inkább egyértelműek és lényegretörőek. A szóban forgó trekk az új album kilencedik száma, a „Circo Loco„, melynek sorai közt nagyon direkt támadásokat kap Kanye West és Megan Thee Stallion is.

A Daft Punk “One More Time„-ját hangmintázó dalon Drake elsüt egy rímet, amely egyértelműen Ye-nek van címezve:

“Linking with the opps, bitch, I did that shit for J Prince
Bitch, I did it for the mob ties”

A rapper itt a tavaly decemberi Kanye-val közös koncertjére utal, mely hivatalosan Larry Hoover kiszabadításáért szerveződött, igaz még csak meg sem említették a fellépésük során a chicagói bandavezért. Ye és Drake ekkoriban keményen fújtak egymásra, ez volt a monumentális békülés pillanata, melyet ezek szerint Drake csak a pénzért és Ye-vel közös barátjukért, J Prince-ért vállalt el, és továbbra sem bírja Kanye-t, akire ellenségként hivatkozik. Érdemes hozzátenni, hogy nem segíthetett a kapcsolatukon, hogy Drake anyai ágon zsidó származású, Ye pedig épp kap elég savat az antiszemita kijelentései miatt.

Kanye Twitteren reagált, posztjában arról ír, hogy most már be kéne fejezni egymás szapulását, pláne, miután többször is elismerte Drake nagyságát (nemrég egy interjúban a legjobb rappernek nevezte Drizzy-t). „Inkább fókuszáljunk a zeneipar igazi ellenségeire. Képzeljünk el egy olyan világot, ahol minden rapper egy oldalon áll, és kijavítjuk egymás szerződéseit. Eljött a királyság ideje. Szeretlek Drake” – posztolta.

De nem csak Ye, hanem Megan Thee Stallion is meg lett említve a sorok között.

“This bitch lie ‘bout getting shots but she still a stallion”

-rappeli Drake, hazugnak nevezve Megant a 2020-as lövöldözéssel kapcsolatban, ahol a rapper megsérült a lábán, és Tory Lanezt gyanúsítják az agresszióval. Lanez ellen jelenleg is eljárás folyik, most éppen házi őrizetben van.

Megan is reagált a sorra, de ő már nem írt olyanokat, mint Ye, hogy „szeretlek Drake”, helyette visszaszólt Drizzy-nek, hogy ne használja az esetet figyelemszerzésre.

Mióta menő azzal viccelődni, hogy meglőnek egy nőt? Ezek a rapperek szánalmasak. Tudom, hogy nagyon népszerű vagyok, de leállhatnátok a béna összeesküvés-elméletekkel a dalaitokban, szopkodjátok csak tovább a puncimat” – írta Stallion, aki egy másik tweetjében kiemelte, hogy mindig meg fogja védeni magát az ilyen jellegű támadásoktól.

Alább csekkolható a teljes dal.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés