Kövess minket

Aztaa

Dress code level 999, avagy a bár, ahova nem engednek be Air Max-ben

Hogy miért? Mert drogdílerek hordják!

Megosztva


Nincs abban semmi szokatlan, ha egy szórakozóhelyre nem mehetünk be sportcipőbe. Viszont olyat még nem hallottunk, hogy egy bizonyos típusban tiltják meg a vendégeknek a belépést. Ez történt az ausztráliai Newton-ban, ahol Bank Hotel nevű bárba nem léphetünk be Nike Air Max lépőben.

A szórakozóhely indoklása szerint, azért nem engedik be az embereket a légtalpas cipőben, mert azt gyakran drogdílerek, bűnözők és veszélyes figurák hordják! Hoppá, szóval Te, aki ezt a cikket olvasod és netán Air Max-ed van bizonyára magadra ismertél!

Egy 32 éves férfi is szeretett volna bejutni a bárba, de a szekusok már az ajtóban visszafordították csukája miatt. Emberünk alig akart hinni a fülének, elmondása szerint, azt gondolta, hogy csak szórakoznak vele. A biztonságiak azonban nem enyhültek meg, ezért más szórakozóhelyet keresett magának. Másnap írt a bárnak egy üzenetet Facebook-on, amiben magyarázatot kért arra, hogy miért nem lehet Air Max-ben bulizni náluk.

A Bank Hotel válasza a következő volt : ” Az utóbbi időben, akiket kábítószer eladás vagy verekedés miatt kitiltottunk a bárból mind ezt a cipőt viselte. El sem hinné milyen gyakran. Tudjunk, hogy hülyén hangzik, de ez a módszer valóban működik, hogy megelőzzük a balhékat.”

Ez a cipő a világon szinte mindenhol a legnépszerűbbek közé tartozik, nálunk is sokan hordják, mondjuk leginkább a kínai változatot, gazdasági megfontolásból, de most nem ez a lényeg. Angliában, Írországban sőt még Japánban is megfigyelhető, hogy a deviáns elemek Air Max-ben járnak.

Úgy tűnik, nem csak a törvénytisztelő polgárok kedvelik a kényelmes cipőket.

(Hearld Sun nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük