Kövess minket

Pop

Duettre készül Robin Thicke és Nicki Minaj

Az amerikai énekes, Robin Thicke a napokban beharangozta legújabb szerzeményének, a Back Together című számának előkészületeit, melyen Nicki Minaj is közreműködik.

Megosztva

rbnkFotó: Getty Image / Europress

Az újdonság születésénél Max Martin is jelen van, akivel a két előadó már korábban dolgozott. A 38 éves Los Angeles-i énekes és a 6 évvel fiatalabb énekesnő régebben együtt készítették a Shakin’ It 4 Daddy számot, amely a Thicke harmadik albumán jelent meg.

Robin Thicke 2003-ban hódította meg a popszakmát a A Beautiful World című albumával, melyet több nagyobb lemez követett: The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014). Az utolsó előtti villámgyorsan az amerikai és brit slágerlisták élére kúszott. A legismertebb sláger a Blurred Lines, melyet az énekes Pharrell Williamsszel közösen készített.

Nicki Minaj, eredeti néven Onika Tanya Maraj, karrierje 2007-ben vette kezdetét. Első albuma a Pink Friday 2010-novemberében az USA-ban és Nagy-Britanniában platinalemez lett. A második album tartalmazza a népszerű slágert, a Starshipset is. Nicki Minaj nemcsak énekesnőként állja meg a helyét, hanem néhány filmben is szerepet kapott, például A csajok bosszújában is

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés