Kövess minket

Hiphop

Dühös Nicki Minaj rajongók Cardi B nevét üvöltötték, miután újabb koncertje maradt el a rappernek

Megint nem volt elég áram.

Megosztva

Forrás:

Újabb akadályba ütközött Nicki Minaj európai turnéja. A rapper február végén kezdődő koncertsorozatánál először a második, pozsonyi állomást kellett lefújni, miután kiderült, az arénában nem tudnak elég áramot biztosítani a shownak. Azóta jó pár, köztük a budapesti koncert is probléma nélkül lefutott (ha a későbbi kezdést nem számítjuk), most viszont ismét csalódniuk kellett Nicki rajongóinak, ezúttal Franciaországban.

A turné Bordeaux-i állomásán akadtak gondok, méghozzá megint a megfelelő áramszolgáltatással. Mint Nicki szivarozgatás közben elmondta egy videóüzenetben, neki sem érdeke, hogy ne lépjen fel, ezáltal bukva a pénzét, arról nem is beszélve, hogy szétidegeli vele a rajongóit. Állítása szerint a kezdés előtt három órával szóltak neki a francia technikusok, hogy nem fogják tudni elindítani a koncertet, mert egyszerűen nincs elég áram a show működtetésére.

[vembed youtube=”HxuMF-U374U” ]Mondani se kell, a rajongók nem fogadták túl boldogan a hírt, az alábbi videón egyenesen az látszik, hogy a csalódott tömeg egyszer csak Nicki nagy ellenségének, Cardi B-nek a nevét kezdi kántálni, amolyan kicsinyes bosszúként.

A jegyek árát visszakapják a rajongók, pótkoncertről egyelőre nincs hír.

[twitter]https://twitter.com/MessyAG1_/status/1104514035331022849[/twitter]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés