Kövess minket

Események

Dupla bulival zárja az évet az On The Low Inc. kiadó.

Kétszer is megmártózhatunk a hazai trap szószban.

Megosztva

Forrás:

Az On The Low krú és kiadó még az év vége előtt két alkalommal összerántja a brigádot, lássuk hol lehet trappelgetni november végén és december elején.

On The Low 15, november 29., Művész Labirintus

Sötéés kemény trap hangulat, igazi new wave csemegékkel. Felidézi a korai OTL-ek hangulatát a Művész Labirintus underground katakombáiban.

Geddo
CA$HVÉREK-től látogat el Budapestre. A Bankos, SÉF, Rohrschach Raw, Drilladeltoro és Zsoláából álló Skip Gang ünnepli Zsolaa új albumátDeksz Egészen Szabadkáróérkezik első On The Low-s koncertjére. Majd az OTL gangből jöKhaze, Gyuris, Filo és a Psychotics, de a Saiiddal nagyszínpadokat megjárt MC, 4raize is benéz egy szettre.  A koncertek után a szintén OTL member Petremouse tol egy riddim szettet, miutápachee és Slowgod elszórták a legínyencebb trap falatokat.

Forrás:

On The Low 15, „Enter The Pit”
Művész Labirintus
behopp: 1500huf
korhatár: 16+
kapunyitás november: 29., péntek, 21:00

Facebook eseményért katt ide

Forrás:

On The Low 16, december 7., Dürer Kert

Az On The Low bemutatja a wavy, hiphop oldalát, ami rohamosan halad a mainstream kapui felé.

BP Shop és a Bomba Energy közreműködésével a OTL-es fiúösszehozták az év egyik, ha nem a legforróbb line upját, ami még a december eleji fagyokat is elfeledteti velünk egy éjszakára a Dürer Kert nagyszínpadán.

Az ország legmenőbb rapperei és DJ-i egy helyen, egy célból: hogy megmutassák, sokkal több van ebben a műfajban jelenleg, mint bármelyik másikban.

Az estét szokásosan pachee és Slowgod inditja be amolyan Slowgods’s finest trap mix módra. Aztán a Slow Village két rímszótára Goulasch éNash veszik kezükbe a mikrofont, az este során először, hogy mindenkinek bemelegítsék a nyakát és megmutassák, hogy ők is tudnak rendesen trappelni. Mikee Mykanic hozza legújabb lemezéés azzal együtt mindenki kedvenc klasszikusait (Mindenki hagyja otthon az anyukáját – OTL team)

Majd megkezdődik az este hazai blokkja.

Először a, már sokszorosan bizonyított Shy Balenci x Lil Holt (Lenszkij) kombó lép színpadra, utánuk az év feltörekvője, a Neon rapper AKC Misi, majd az OTL blokkot mindenki kedvenc duója, az IBBIGANG zárja.
Figura éEgs külön-külön sem okoztak még nekünk csalódást, főleg akkor nem, ha együtt vannak a színpadon. Értelemszerűen ők kerültek a live act-ek utolsó helyére, hogy egy utolsó nekifutással kitombolják magukat a new wave hiphop/trap zene szerelmesei.

Éjféltől hajnali 4-ig az ország két toptier DJ-je, DJ Nara és DJ Gozth váltják egymást, miközben a legropogósabb mainstream illetve hazai slágereket pakolják forgóban.

Forrás:

On The Low 16. „The Ultimate Drip”
Dürer Kert
behopp: elővétel 2500huf, helyszín 3000huf
korhatár: 16+ éfélig, utána 18+
kapunyitás: december 7., szombat, 19:00

facebook esemény itt

jegyvásárlási link pedig erre

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés