Kövess minket

Bulvár

Durva állapotban találtak Rick Ross-ra, a rapper jelenleg is kórházban van

Már a legrosszabb pletykák kezdtek keringeni, de egy barátja helyre tette a dolgokat.

Megosztva

Forrás:

Kórházba szállították Rick Ross-t csütörtök reggel, miután a rapperre félig ájultan találtak floridai otthonában. Mentősök és rendőrök érkeztek a helyszínre a segélyhívás után, Ross állítólag nem reagált semmire, és nehéz légzéssel küzdött – írta meg a TMZ.

Az első hírek arról szóltak, hogy Rozay tüdőgyulladást kapott, de a rapperhez közel álló források a TMZ-nek később azt mondták, hogy szívproblémáival került kórházba. Az esetet a floridai Davie Rendőrkapitányság is megerősítette. A Billboard által megszerzett segélyhívás szerint a telefonáló arról beszélt, hogy Ross nyáladzik, de a fejét tudja mozgatni. A rendőrséget azután kellett kihívni, miután Ross ellenállt a mentősök segítségének. Később olyan pletykák is felröppentek, hogy a rappert már csak gépek tartják életben, ezt később barátja és kollégája, Fat Trel cáfolta, mint elmondta a rapper tényleg kórházban van, de „jól van” már. Ennél többet viszont ő sem mondott.

Ross-nak Lil Wayne-hez hasonlóan voltak már különböző rohamai, Ricky ezt a kevés alvásnak tudja be, de persze felmerült már korábban, hogy a lean használat is okozhatja ezeket. Legutoljára Fredo Santana-t vesztettük el a folyékony heroinnak is csúfolt lila lötty miatt. Lil Wayne, Missy Elliott, G-Eazy, Juicy J és sokan mások mind imáikba foglalták Ross-t Twitter posztjaikban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés