Kövess minket

Események

Durván bekérdeztek a nézők a VIVA műsorvezetőjének

Újabb hírességekkel folytatódik a Bekérdezel

Megosztva

Mi értelme van a férfi mellbimbónak? Hány éves Majka és vajon mit jelent perverznek lenni? Kérdések, amelyek legrosszabb rémálmainkban se jöjjenek elő és meglepő válaszok, amikre senki sem számított. Újabb sztárokat ültetett vallató kanapéjára a VIVA, tovább folytatódik a népszerű Bekérdezel.
Egy hónapja debütált a VIVA-n a Bekérdezel, amelyben a sztárok válaszolnak – mindenre! A nézők a csatorna ask.fm oldalán kérdezhetik kedvenceiket szakmai és magánéleti dolgokról, kínos, vicces tapasztalataikról. Az első áldozatok között többek között Iszak Eszti, Odett, Varga Viktor és Lakatos Márk ült a vallató kanapéra, most pedig újabb hírességekkel bővült a kör.

A sokszor provokatív kérdések fura dolgokra is rávilágítottak, például ki hitte volna, hogy az Animal Cannibals Qka MC-jének kiskorában elsőként vették ki a manduláját a kórházban, hogy ne kelljen végignéznie, mit csinálnak a többiekkel? Valószínűleg azt sem gondolta volna senki, hogy Ricsipínek három mellbimbója van, amit a kameráknak sem félt megmutatni! Természetesen komolyabb témákat is feszegettek a nézők, így kiderült, hogy ha ma alapítanának együttest a srácok, nem választanák ugyanezt a nevet.  

animal cannibals ricsipi bekerdezel viva

animal cannibals qkamc bekerdezel

Miskovits Marcit sem kímélték a rajongók, így a VIVA műsorvezetőjéről kiderült, milyen nők jönnek be neki, és hogy igen kevés időt tölt a tükör előtt. Marci elmesélte: azért nem vágja le a haját nullás géppel, mert elmondása szerint úgy nézne ki, mint egy ötéves. Arra a kérdésre viszont nem tudott ilyen határozottsággal válaszolni, hogy hány éves lehet Majka… Lotfi Begi sem menekült: a Compact Disco zenésze kéziszótárt kért a yolo és swag kifejezések értelmezéséhez.

lotfi begi bekerdezel viva

byealex

Kíváncsi vagy, hogy mit jelent perverznek lenni, és milyen egy 10/10-es csaj Simon Bálint szerint? Milyen csajok jönnek be Miskovits Marcinak és miért gyulladt ki a karácsonyfa Puskás Petiéknél? Nézd te is hétfőtől csütörtökig 16:00-kor a Bekérdezelt a VIVA műsorán, ahol válaszolnak többek között a Hősök tagjai, Jappán a Soerii & Poolekből, az Animal Cannibals  Lotfi Begi, Ada, a The Biebers, ByeAlex, Fehér Balázs és Herrer Sári a Mary Popkidsből.

Bekérdezel – Hétfőtől csütörtökig 16:00-kor a VIVA műsorán!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük