Kövess minket

Aztaa

Dwayne Johnson Tom Hanksszel együtt poénkodott az elnöki indulásán

Most még poén, na de 2020-ban is az lesz?

Megosztva

Forrás: Youtube

Úgy gondolom, hogy reális esély van rá, hogy elindulok a 2020-as elnökválasztáson” – válaszolt Dwayne „The Rock” Johnson a GQ kérdésére előző héten. A színész esélyei pedig nem is elhanyagolhatóak, hisz a Public Policy Polling például Trump fölé mérte az esetleges támogatását, úgy hogy mindkét politikai oldalon inkább pozitív volt az emberek többségének a véleménye, mint negatív (a legtöbben semlegesek voltak vele szemben).

Tegnap este Dwayne meg is lovagolta az SNL című szkeccsműsorban az esetleges indulása körül kialakult hullámokat, és még Tom Hanksszet is bevetette. 

[vembed youtube=”8np0DiQQnP4″ ]A nyitómonológjában bejelentette az indulását, alelnökjelöltnek pedig Tom Hanksszet jelölte meg, akivel azon poénkodtak, hogy Tom végül is háborús hősként indul, hisz annyi II. világháborús filmes élménye van, míg Dwayne-ről senki se tudja mi a pontos származása, így mindenki tud vele azonosulni. Az indulás persze egy sima poén, de valljuk be, tudjuk hogy az amerikaik bármikor megszavaznának egy ilyen híres párost, elég csak Schwarzeneggerre gondolni.  

Forrás: Youtube
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés