Kövess minket

Hiphop

Earl Sweatshirt egyáltalán nem hallgat Eminemet

Earl, a világsztár rajongóit is beoltotta.

Megosztva

“Még a csúcsfejek is jobb, mint az a pocsék Eminem”. Itthon Ketioz már többször megfolgalmazta, hogy Ő bizony nem rosál be a fehér rapper cuccaitól. Úgy tűnik Amerikában sem mindenki hajol meg a detroit-i emszí előtt. A napokban Earl Sweatshirt szedte le a keresztvizet róla…

“Ha még mindig Eminemet hallgatsz, akkor valószínű, hogy túl sok Mountain Dew-t iszol és nem ártana kilépned a hadsereg kötelékéből!”- poénkodott a 21 éves Earl. A srác egyébként fiatal kora ellenére nem most kezdte, eleinte a Tyler The Creator nevével fémjelzett Odd Future kiadóhoz tartozott, majd aláírt a Columbia Recordshoz, sőt, saját labelt is alapított azóta,Tan Cressida néven. Earl az idén adta ki a  “I Don’t Like Shit, I Don’t Go Outside” (Nem szeretem a sz*rakodást, ezért ki sem mozdulok) című albumát. Az elmés szövegeiről ismert emszí, azonban nem pihen, ugyanis gőzerővel dolgozik új lemezén, melynek a zenei producere  Knxwledge lesz.

Az interjúban édesanyjához fűzödő viszonyáról is beszélt. Elmondta, hogy az “I Don’t Like Shit, I Don’t Go Outside” korong megjelenése óta pozítiv fordulatot vett a  kapcsolatuk. Bár nem volt nehéz gyerekkora és még csak nem is a gettóban nőtt fel, az anyukájával sok problémájuk akadt.Mint minden tininek… De most, hogy öregszik(!) egyre közelebb kerül hozzá. Sőt már ott tartanak, hogy édesanyját az sem zavarja, ha füvezik!

Hát nem aranyos?

[vembed youtube=”0FcDXL5Aw0o” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés