Kövess minket

Események

Eartheater a nagyszínpadon, bejelentették a 2024-es Kolorádó első neveit

Megosztva

Itt vannak az első nevek, akik már biztos fellépnek a 2024-es Kolorádó fesztiválon. A feszt szervezői állítják, idén rekordidő alatt fogytak el az early bird bérletek, de az első nevek bemutatásával újraindult a jegyértékesítés is. Az első lineup-bejelentésben nem csak a nagy kedvencek kaptak helyet, hanem feltörekvő, de annál izgalmasabb bandák és DJ-k is, akik még soha, vagy rég játszottak a Kolorádón. 

Az egyik headliner az egyedi színpadi jelenlétéről híres Eartheater. Kurrens és sokoldalú, műfajokon átívelő zenéje átmenet a pop és a kísérleti elektronika között. Itt lép fel Magyarországon először élő felállásban a Red Axes, budapesti bulikban is gyakran játszott számait zenekarral előadva.

A megszokottat valami egészen újjal ötvöző zenéivel jön először hazánkba Nicola Cruz. Fellép a post-dubstepből megkerülhetetlen indusztriál techno jelenséggé vált Blawan, meglepetésekkel teli experimentális klubzenéjével Call Super, és a gyors groovy techno egyik legízlésesebb képviselője: Chlär is.

Ezúttal teljes nagyszínpados produkcióval lép fel Krúbi, nagy tömegeket táncoltató buli várható a Parno Graszttól, tánczene a Csaknekedkislánytól, és érzelmes Elefánt és Analog Balaton éneklésre is lesz lehetőség. Co Lee pedig már tutira erősíti a rap vonalat.

További, soha véget nem érő zenei kalandokat garantáló külföldi nevek: Animistic Beliefs élő szettje, upsammy, Sedef Adasi és DJ Fart In The Club. Magyar feltörekvők terén pedig ott lesz: Sisi, Hundred Sins, New Fossils, Juhász Zoli, WAVY, Lenkke és a Hakumba zenekar is.

A fellépőkről bővebben már a megújult Kolorádó weboldalról lehet tájékozódni. A fentieken túl sok sok név és program, zene és nemzene vár még bejelentésre, december 10-ig pedig még lehet 38 900 Ft-ért bérletet venni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés