Kövess minket

Hiphop

Eazy-E lánya örül, hogy apja dalát hangmintázták az új Kanye & Game trekkhez

Megosztva

Kanye West és a Game új dala, az „Eazy” adott bőven beszédtémát az elmúlt napokban, elég ha csak az elhíresült „szétverem Pete Davidsont” sorra, a megnyúzott majom borítóra, vagy arra gondolunk, hogy a trekk producere Nas-zal rendszeresen kollaboló Hit-Boy volt. De mit gondolhat erről az egészről a szám címadója, és alapjának inspirálója, Eazy-E? Ezt sajnos soha nem tudhatjuk meg, hisz a legendás rapper már nem él, ezért a TMZ a legközelebbi hozzátartozóját, a lányát kérdezte az utcán elkapva a szóban forgó dalról.

Eazy-E lánya, Ebie Wright elmondta, hogy nagy Ye fan, és nagy Game fan egyben, tehát nála már eleve jól indult a kollab, mely amúgy kifejezetten tetszik neki, annak pedig extrán örül, hogy apja 1988-as “Eazy-Duz-It” című trekkjét hangmintázták hozzá. A mikro-interjú alatt az is felmerült, hogy miként viszonyul a kérdéshez, miszerint Kanye a dalon a felesége új pasijának megverését helyezi kilátásba, de Ebie szerint ez is teljesen rendben van, hisz az apja a gengszter-rap pionírja volt, egy ilyen sor pedig a szavai szerint a „leggangsztább dolog, amit csak el tudok képzelni„.

Ebie végül azzal zárta a beszélgetést, hogy ha az apja élne, nem csak hogy örülne, hogy Kanye róla nevez el egy dalt, de tuti fel is ugrana rá egy verze erejéig.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés