Kövess minket

Hiphop

Eazy-E-t megölték?

Legalábbis Yung Eazy szerint. De ki is ő? Saját elmondása szerint Eazy-E harmadik fia a sorban. Eazy-E-nek több gyermeke is van, az 1995-ben elhunyt rapper híresen nagy nőfaló volt, a gyertyát mindig két végén égette. Halálában ez is közrejátszott, hiszen AIDS-ben halt meg az NWA alapító tagja.

Megosztva

Eazy

Yung Eazy szerint azonban más történt, egészen pontosan azt állítja, hogy apját megölték. Instagramján osztotta meg, bizarr elméletét, miszerint apja egy Suge Knight-al történt incidens után lett beteg. Állítólag egy stúdiózás alkalmával mérgesedett el a kapcsolatuk, és ezért Eazy-E az életével fizetett.

A gyilkosságnak nagyon egyedi módját választották az elkövetők a rapper fia szerint. AIDS vírust fecskendeztek be Eazy-nek, amibe aztán később belehalt.

Instagramján egy videót is megosztott Yung Eazy, melyben Suge Knight arról beszél, hogyan lehet fegyverek nélkül, egyszerűen injekciós tűkkel ölni… Suge szájából ez azért is figyelemre méltó, mert a fószer mindig is kiszámíthatatlan és agresszív volt, többször vádolták erőszakos bűncselekmények és gyilkosság elkövetésével korábban, de mindig felmentették. Neki sem egyszerű az élete manapság: 2006-ban csődöt jelentett, azóta tulajdonképpen semmi jót nem hallani róla és most még ez is…

Régebben is volt már az amerikai médiában arról szó, hogy Eazy-E gyilkosság áldozata lett, de ezek a hírek mindig hamisnak bizonyultak.

Azonban érdekes, hogy Yung Eazy pont most, az NWA film megjelenésekor hozakodott elő teóriájával. Csak nekünk gyanús ez kissé?!

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés