Kövess minket

Bulvár

Ebben a nőben tombol a spiritusz!

Megszoktuk, hogy Megan Fox szeret meghökkentő kijelentéseket tenni, az L.A. Timesnak adott interjúja azonban minden korábbi megnyilvánulását tetőzi.

Megosztva

Elárulja, hogy néha látja a jövőt, érdeklik a tudomány által meg nem magyarázható dolgok, és azt is tudja, hogy az emberek soha nem fogják őt megérteni, mivel agymosottak.

„Időnként csak úgy meglátok dolgokat – mondja Megan. – Például kétéves koromban azt mondtam anyukámnak, hogy színésznő leszek, és tessék. Véletlenül rá tudok tapintani, mi fog történni a jövőben. Így volt ez, amikor kisgyerek voltam, és így van most is.”

A történelem misztériuma iránt a Transformers: A bukottak bosszúja 2009-es egyiptomi forgatása alatt kezdett érdeklődni. A gízai piramisnál ugyanis azt mondták neki, nincs is igazi szarkofág a műemlék mélyén, csak a hatóságok tettek oda egy másolatot a turisták miatt.

„Akkor ébredt fel bennem a vágy, hogy a dolgok mélyére hatoljak, és megtaláljam a valódi összefüggéseket. De nem hiszem, hogy bármit is mondok, az értő fülekre tudna találni. Az emberek általában plebejus módon gondolkodnak, mert olyan médiát fogyasztanak, amely agymosás alá veti őket. Nem számít, mire mutatok rá, vagy milyen választékosan fejezem ki magam, vagy milyen pozitívak a szándékaim. Az emberek csak azt fogják bennem látni, amit látni akarnak.”

A színésznőt legközelebb a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című akcióvígjátékban láthatjuk, amelyben ismét April O’Neil fotóriportert alakítja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés