Kövess minket

Bulvár

Ed Sheeran kés alá fekszik!

Ed Sheeran januárban kés alá fekszik.

Megosztva

Az angol énekes az ausztrál Nova FM rádiónak számolt be arról, hogy fülét meg kell műteni. Ed Sheeran elmondta, hogy a spanyolországi jachtozáson szerzett baleseten sérült meg dobhártyája.

„A szabadságom alatt történt és addig nem vettem észre, hogy mi történt, míg vissza nem mentem a vízbe. Ez volt a legfájdalmasabb dolog, amit valaha átéltem.” – mondta a Sing című szám előadója.

A göndör énekes most Ausztrálibában van Down Under Tour turnéja miatt. Az AAMI Park stadionba,, Melbourne-ben is színpadra lépett, ahová koncertje rekordszámú nézőt vonzott. Szombati koncertjén 33 323 rajongó tombolt. Eddig a stadion rekordere Bruce Springsteen volt, aki 2014 februárjában 31 847 látogatót szórakoztatott.

Edward Christopher „Ed” Sheeran egy kis városkából, Hebden Bridge-ből származik. 2008-ban úgy döntött, hogy szerencsét próbál, ezért Londonba költözött. 2011-ben kiadta debütáló albumát, mely a + címre hallgatott. A korongon olyan számok kaptak helyet, mint például a The A Team, You Need You, I Don’t Need You, Lego House, Drunk, Small Bump és a Give Me Love. Nem kellett várni sokat a második albumra, az x-re sem. Az előadó büszke lehet magára, több slágert is magáénak tudhat: Thinking Out Loud, a Don’t, a Sing, a Photoghraph és a Bloodstream. Kitartó munkájának köszönhetően több díjat is bezsebelt már. Magáénak tudhat négy BRIT Awardsot, két Ivor Novello Awardsot és két MTV Europe Music Awardsot.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.