Kövess minket

Bulvár

Ed Sheeran megajándékozta szüleit

Ed Sheeran elhatározta, hogy közelebb hozza magához családját, ezért a szülők karácsonyi meglepetése egy ház és egy autó lett.

Megosztva

Az angol zenész nem veri fogához a garast, inkább megajándékozza szüleit. Édesapjának és édesanyjának egy lakást vásárolt Londonban. A The Sun bulvárlapnak adott interjújában elmondta, hogy ez a beruházás körülbelül 1 millió eurójába került, de megérte, hiszen családja a közvetlen közelében lehet. Ed Sheeran hosszú távon gondolkodik, és szeretné, ha majd szülei közel lennének az unokáihoz. „Vettem egy házat vidéken, körülbelül két kilométerre a helytől, ahol élünk. De ennyinél nem álltam meg, vásároltam egy lakást és egy házat Londonban is. Arra is gondoltam, hogyha a gyerekek cseperedni kezdenek majd, akkor bármikor át tudjanak menni a nagyszülőkhöz.” – jelentette ki Ed Sheeran.

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131225221204/degrassi/images/1/11/Christmas_collection_-_Ed_Sheeran.gif

Edward Christopher „Ed” Sheeran egy kis városkából, Hebden Bridge-ből származik. 2008-ban úgy döntött, hogy szerencsét próbál, ezért Londonba költözött. 2011-ben kiadta debütáló albumát, mely a + címre hallgatott. A korongon olyan számok kaptak helyet, mint például a The A Team, You Need You, I Don’t Need You, Lego House, Drunk, Small Bump és a Give Me Love. Nem kellett várni sokat a második albumra, az x-re sem. Az előadó büszke lehet magára, több slágert is magáénak tudhat: Thinking Out Loud, a Don’t, a Sing, a Photoghraph és a Bloodstream. Kitartó munkájának köszönhetően több díjat is bezsebelt már. Magáénak tudhat négy BRIT Awardsot, két Ivor Novello Awardsot és két MTV Europe Music Awardsot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés