Kövess minket

Hiphop

Eddig nem publikált videoklippel emlékezik Kriptonra az Authentic Beats

Tegnap lett volna a születésnapja.

Megosztva

Forrás:

Hála az Authentic Beats Records fejének P’ Da Boomheadnek, továbbra sem halványul az immár két éve elhunyt emszí, Kripton emléke. A marosvásárhelyi rapper posztumusz lemeze, a hiphop aranykorának hangulatát idéző Szigorúan Lentről tavaly látott napvilágot, míg tegnap egy eddig a „fiók mélyén” lapuló videóklip landolt YouTube-on, Troxler Hatás címmel. Nem véletlen az időzítés: Kripton kedden töltötte volna be a huszonnyolcat, a vizuál tehát szülinapi ajándék, és szép mementó egyben.

A klipben látható jeleneteket nem sokkal Kripton halála előtt, 2018 februárjában forgatták a marosvásárhelyi panelházak árnyékában, ezekhez jön még pár vágókép, melyek külön érdekessége, hogy Zsolti ezúttal civilben is látható, nem csak szövegelés közben.

[vembed youtube=”A5Kby_C-D1Q” ]Szintén Kriptonnal, illetve az Authentic-kel kapcsolatos hír, hogy megfelelő számú, egészen pontosan 100 darab előrendelés esetén vinyl formában is legyártják a Szigorúan Lentrőlt. Amennyiben érdekel a projekt, az alábbi linken tudod támogatni a létrejöttét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés