Kövess minket

Hiphop

Eddig soha nem látott felvétel került elő 2Pac-ról

Évfordulót ünnepel a Juice, itt egy kis színfalak mögötti részlet.

Megosztva

Forrás: Facebook

2Pac rajongóknak minden bizonnyal nem újdonság, hogy Shakur nem csak zenész, de egyben színész is volt. Az egyik első filmje, a Juice máig ott van a top hiphop bűnügyi filmek közt, hamarosan pedig bárki beszerezheti az újrakiadást.

A Juice januárban ünnepelte a 25. születésnapját, június 13-án pedig újranyomják, ezúttal DVD-n és Blu-rayen, egy különleges 25. évfordulós kiadás részeként. A Complex magazinnak sikerült hozzájutnia egy az extrák között megbújó részlethez, melyben a visszaemlékezéseken túl, eddig még soha nem látott, forgatási szünetekben lezajló jelenetek láthatóak.

Az első ilyen jeleneten a film rendezője, Ernest Dickerson és Tupac cukkolják egymást, majd miután valaki rákérdez, hogy mi van Pac italában, a rapper a teljes stábhoz szólva kijelenti, hogy nyugi csak narancslét iszik, nincs az dobozban sunyin egy kis vodka. A visszaemlékezések közt megszólal Khalil Khan, aki a filmben Raheem-et játszotta, ő arról beszél, hogy még mindig fura számára, hogy Pac nincs már köztünk. Jermaine Hopkins (Steel karakterét játszó színész) arról mesél, hogy mennyi életöröm és segítőkészség volt Pac-ban, felemlegetve, hogy az utca egyszerű embere felé is csak szeretettel fordult. Végül pedig Dickerson emlékszik vissza arra, hogy a rapper gyakran írogatott magában két jelenet között, bizonyítva, hogy folyamatosan dúlt benne az alkotási vágy.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/complex/videos/10155675870094367/” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés