Kövess minket

Sport

Eddz a feszes mellekért!

A dekoltázs nagyságát természetes úton nem lehet nagyítani, de a kinézetén és feszességén lehet javítani. Ha rendszeresen edzed mellizmaidat, akkor azok formássá és szebbé válnak. Érdekel a titkos torna?

Megosztva

A mellrész egy olyan terület, amelyet nagyon sok edzésprogram elfelejt tornáztatni. Pedig ez mekkora kár! Főleg, hogy a nők jelentős része elégedetlen kebleivel. Nos, az egyik jó hírünk az, hogy a megfelelő testmozgást idővel melleid is meghálálják, szebbé, fiatalabbá és feszesebbé válnak. A másik pedig, hogy nem kell messzire menned, ezek a gyakorlatok otthon is végezhetők.

[vembed youtube=”Qa7quC51iGQ” ]
Sportoláskor a mellek fel-le és oldalra is mozognak, ezért sose feledkezz meg a sportmelltartó viseletéről! Minden testmozgáskor, de különösen intenzív aktivitáskor például futáskor, korcsolyázáskor vagy zumbázáskor a mellek fokozott terhelésnek vannak kitéve. Míg ilyen esetekben erősebb tartásra van melleidnek szüksége, addig jógázáshoz vagy pilateshez olyan darabot is választhatsz, amely kevésbé szorítja le melleidet. A melltartó kiválasztása során mindig figyelj arra, hogy megfelelő méretűt válassz. Az okosan megválasztott melltartó ismérve, hogy viselését meg sem érzed. Miután felkészültél az edzésre, nyújts egy kicsit, majd súlyzóiddal vágj bele a kevesebb, mint 4 perces gyakorlatba!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés