Kövess minket

Bulvár

Édesanyja főztjével indít az elvileg holnap szabaduló Bobby Shmurda

Megosztva

Már nincs sok hátra Bobby Shmurda börtönbüntetéséből, ha minden igaz a rapper e hét kedden szabadul, és mint a TMZ az édesanyjától megtudta, már konkrét tervei is vannak, hogy mit fog kezdeni a hirtelen jött szabadidejével.

Shmurda anyja, Leslie Pollard elmondta, a rapper a börtönből azonnal a családi otthonba megy, ahol már várni fogja édesanyja főztje, melyet 7 év után kóstolhat meg újra. A rapper ezután egy kicsit chillelni szeretne, semmi őrültség nincs tervben, de minél hamarabb vissza akar térni a szenvedélyéhez, a zenekészítséhez, melyhez könnyen talál majd kollab partnereket, barátja, a nemrég szabadult Rowdy Rebel mellett Boosie Badazz, Young Thug, Quavo, és YG is utaltak már rá, hogy szívesen dolgoznának vele a szabadulása után. Ez a lista pedig várhatóan tovább bővül az elkövetkezendő időkben.

Bobby feltételes szabadlábra helyezési dátumát januárban hozták előre 10 hónappal, így aztán elvileg február 23-án hagyhatja végül el a börtönt, de ettől még megfigyelés alatt tartják, a felőgyelőtisztjének egészen 2026-ig jelentenie kell róla.

A rapper csapata a “New York Királya” című film egyik jelenetét posztolta Instagramra a szabadulására várakozva.

[instagram]CLlhq16HmeJ[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés