Kövess minket

Aztaa

Edzésre várták Mario Balottelit Nizzában, de ő inkább 6ix9ine-nak lődözött kapura

A két jómadár a futball pályán adott randevút egymásnak.

Megosztva

Forrás:

Hétfőn edzésre várták a francia élvonalban szereplő OGC Nice labdarúgócsapatánál Mario Balottelit, ám az olasz focista nem jelent meg a gyakorláson – erről a nizzaiak új trénere, a világbajnok Patrick Viera számolt be a sajtónak tegnap. Aggodalomra azonban semmi ok, Super Mario-t nem nyelte el egyetlen vízvezeték sem, csak sokkal fontosabb dolga akadt annál, hogy körbe-körbe szaladgáljon a tűző napsütésben a következőre szezonra készülve. Mint kiderült, az európai turnén lévő Tekashi 6ix9ine társaságában töltötte a napot, méghozzá viszonylag távol Nizzától, valahol Olaszország szívében.

A mexikói felmenőkkel rendelkező rapper nagy foci-fanatikus hírében áll, titkos vágya, hogy egyszer a közép-amerikai ország kapuját védje. Ezért kereste fel Balottelit, hogy ugyanmá’ lőjön neki néhányat kapura, ha már úgyis annyira ráér. Nem kellett kétszer kérni; a 27 éves játékos jópár lökettel megkínálta 6ix9ine-ot, aki dobálta magát becsülettel, de csak egy, gyengécske lövést sikerült hárítania. Szerencsére ez nem vette el a kedvét a folytatástól, sőt éppen ellenkezőleg, még szuszogva kissé meredek kijelentésekre ragadtatta magát. Szerény véleménye szerint, innentől kezdve a mexikói válogatottba kellene szerepelnie, és senki, még a nagy Cristiano Ronaldo sem tudna gólt lőni neki – nyilván nem hallott még a mi Torghelle Sanyinkról, de talán jobb is így mindenkinek.

[vembed youtube=”7NM-9nuJnto” ]Remélhetőleg a vébé legjobb kapusa, Guillermo Ochoa nem látta az alábbi videót a trónkövetelőről, máskülönben tuti a visszavonulásáról szóló üzenetét fogalmazgatja végső elkeseredésében.

De mi lehet Balottelivel? Élnénk a pergyanúval, hogy kedden sem vett részt a Nice edzsésén, mivel a felvételek tanúsága szerint 6ix9ine fellépésére vetődött el helyette.

Kapusnyelven szólva.

(The Sun)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük