Kövess minket

Események

Egésznapos hedonista house és techno utazásra hív az újjáalakult Together

A volt dj streaming csapat szombaton egész nap táncoltat.

Megosztva

Forrás:

Volt egy időszak a magyar elektronikus zenei életben, mikor nekünk is volt saját Boiler Room-unk. Úgy hívták, hogy Together, és habár kicsit sárga kicsit savanyú volt, de legalább a miénk. A Burn energiaital által szponzorált sugárzás 2013 végén leállt, de a csapat később a belvárosi Aetherben, majd külföldön kamatoztatta tudását, most szombaton pedig egy egész napos house és techno bulival készülnek visszatérni. 

Az esemény a Lánchíd lábánál lévő Pontoonon kerül megrendezésre, déltől kezdődően egészen este kilencig. Külföldi vendégeik közt találjuk a Juju & Jordash duót, akik jelenleg az egyik legérdekesebb holland producer és DJ páros, a világhírű amszterdami Rush Hour lemezbolt által fémjelzett kollektíva meghatározó alakjai, mindezek mellett az év rádiójának választott Red Light Radio állandó rezidensei, a Resident Advisor Top 1000-es listájának stabil tagjai. Ha mindez nem lenne elég, egyenesen Amerikából érkezik a Duna-partra Byron The Aquarius. Az alabamai gyökerekkel rendelkező producer olyan nevekkel dolgozott már együtt mint Flying Lotus, vagy a francia producer Onra, és idén nyáron egy körülbelül 30 állomásos európai turné keretein belül érkezik a kontinensre. Mindkét act visszatérő fellépője a világuralomra törő Dekmantel fesztiválnak. Mindez ráadásul teljesen ingyen, Adis Abbé és NemKool supportjával. Facebook esemény itt.

[vembed youtube=”GbJ8i1lEUVE” ] Persze nem lehetne egész naposnak nevezni az eseményt ha nem járna hozzá egy rendes after, pár órával később tehát a Lärmben folytatódik a lépegetés itt már színtiszta technóra a kínai MIIIA beatjeivel, neki a Sonderzug és a CRIME segítenek be magyar oldalról. Facebook esemény itt.

[vembed youtube=”lWI5Vc_EYFA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés