Kövess minket

Hiphop

Egy 56 éves New York-i nagymamához mennek a rapperek, ha ékszerre van szükségük

Eva Samhez 30 éve tért be az első rapper, azóta pedig nincs megállás.

Megosztva

Forrás:

Egymásnak adják a kilincset a rapperek egy New York-i ékszerboltnál, melyet egy 56 éves nagymama, Eva Sam üzemeltet. A hölgy a 255 Canal St alatt lévő Popular Jewelry nevű helyet viszi, és habár első ránézésre úgy tűnhet, hogy csak egy sima ékszerboltban jár az ember, Eva kuncsaftjai közt ismert rapperek a visszatérő vendégek. 

Az első ismert rapper, aki nála járt, Cappadonna volt a Wu Tangből, még 1988-ban. Neki készített először egyedi ékszert az amúgy Makaóról származó nő. Később aztán kreált darabokat többek között Beyoncé háttértáncosainak, Ashley Graham modellnek, és Macklemore-nak is, de az igazi nagy robbanást az A$AP krú hozta el.

[vembed youtube=”4H7wFUiZJNA” ]A harlemi A$AP Mob tagjai rendszeresen járnak Evához, különösképpen Rocky, aki évente legalább négyszer betér a boltba, hogy kb. 100 ezer dollár értékben vásároljon be a bling-blingből. A kapcsolatuk annyira jó, hogy Rocky még az „A$AP Eva” névvel is megajándékozta a hölgyet, és a Canal St. című dalában meg is említi kedvenc ékszerboltját. A Mob akkora lökést adott a boltnak, hogy azóta állandósult a fiatal rapperek látványa a helyen, Joey Bada$$, Ski Mask The Slump God, Travis Scott, Playboi Carti, Smokepurpp, GoldLink, Jaden Smith csak pár név az illusztris vendéglistából. A betérőknek első körben arany láncokat, gyűrűket ajánlanak, a következő alkalommal viszont már jöhet valami egyedibb, például egy grillz, vagy egy gyémántokkal kirakott karkötő.

Forrás:

A rapperekkel mindig készül egy-egy közös, písz kézjeles fotó is, melyek a bolt hivatalos Insta oldalán landolnak. Ezt viszont már nem Eva, hanem a fia, és egyben a bolt menedzsere, William Wong viszi. Ő az, aki figyeli azt is, hogy az üzletben a legújabb és legmenőbb hip-hop trekik forogjanak. A Popular Jewelry lehet, hogy az A$AP Mob miatt pörgött fel, de Eva tesz róla, hogy a vendégek otthon érezzék magukat, a New York Postnak 2017-ben például azt nyilatkozta, hogy úgy kezeli a rappereket, mintha a fiai lennének, és még nagyis tanácsokkal is ellátja őket, például, hogy miként tudják megtisztítani magukat a fűszívás méreganyagaitól. A recept: forró vizet kell inni, citrommal és mézzel, hozzá pedig zöldbablevest kell enni. Ez a tanács még ingyen van, az ékszerekért viszont már fizetni kell.

(New York Post, Insider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés