Kövess minket

Hiphop

Egy állítólagos J. Cole fan megdobta Smokepurpp-öt egy vizes palackkal koncert közben, verekedés tört ki

A rendőrség vetett véget a balhénak.

Megosztva

Forrás:

Alapszabály, hogy rappereket nem dobálunk meg koncert közben (meg hát úgy sose), mert ha nem fegyverrel fenyegetnek vissza, akkor ököllel viszonozzák a hajítást. Ezt most már az a srác is megtanulta, aki tegnap egy vizes palackot dobott Smokepurpp-nek az egyik koncertjén. 

A floridai rapper mindössze a fellépésének második dalán volt túl, mikor egyszer csak valaki a közönségből megdobta egy vizes palackkal, teljesen eláztatva ezáltal. Purpp ezután fogta magát és levonult a színpadról, hogy utána a sleppje lépjen ki a színpadra a dobáló nevét követelve. A közönség ekkor már láthatta, hogy nem lesz itt nagyon folytatás, szóval beköpték a srácot, mire a színpadon lévő arcok közül valaki nekiesett. Az ekkor már verekedésbe torkollt estének a rendőrök vetettek véget, mint az alábbi videón látható.

[instagram]BiK_E4qAe0d[/instagram]Arról csak találgatások vannak, hogy a srác miért öntötte le Purpp-öt vízzel, de többek között az is elterjedt, hogy egy J. Cole rajongóról van szó, aki így akart beszállni a két rapper között beefnek azért nem nevezhető szurkálódásba. Az előzmények közé tartozik ugyanis, hogy Purpp egyik koncertjén azt kántálta a közönség, hogy „Fuck J. Cole„, ami egyáltalán nem volt ellenére a szövegcentrikus rapperrel trollkodó Purppnek. Tegnapelőtt pedig Kanye trolldalát, a „Lift Yourself„-et remixelte meg egy kicsit, és itt is felhozta Cole nevét, bemutatva, hogy ő is tud fasza szövegeket írni……najó dehogyis, igazából trollkodik itt is.

[vembed youtube=”pgIt1jCkWgQ” ](Reddit)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés