Kövess minket

Hiphop

Egy angol és egy spanyol nyelvű lemezt tervez 6ix9ine a szabadulása után

Hasznosan fogja eltölteni a házi őrizetet.

Megosztva

Forrás:

6ix9ine már otthon van a családjával, miután a koronavírus miatt hamarabb kiengedték a börtönből, de egy rövid pihenő után elvileg rögtön nekikezd az új zenék készítésének – mesélte a rapper ügyvédje a Complexnek tegnap.

Dawn Florio megerősítette, hogy 69 a házi őrizete alatt is adhat ki zenéket, és azok a korábbi hírek is igazak, miszerint új szerződés köti a 10K Projects kiadóhoz. „Mivel a kiadó már el is utalta neki a lemezszerződés többmillió dolláros előlegét, ezért két lemezt fog kiadni, egy spanyol, és egy angol nyelvűt. Ezeken fog dolgozni” – mesélte az ügyvéd, aki szerint a két lemezt minél hamarabb meg akarják jelentetni.

Egyelőre próbálják kitalálni, hogy miként húzzák fel a házában a stúdiót, mivel nem szeretnék, ha idegenek dolgoznának a cumón, esetlegesen megfertőzve a rappert. 

69 amúgy a közösségi oldalakról sincs letiltva, de az ügyvéd szerint senki se számítson arra, hogy emberünk azonnal visszatér a netes trollkodáshoz és állatkodáshoz, mivel augusztusig nem akarnak balhét, nehogy visszakerüljön a kóterbe.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés