Kövess minket

Aztaa

Egy Animal Planet dokumentumfilmben tér vissza a képernyőre a Tiger Kinges Joe Exotic

Megosztva

Joe Exoticot aligha kell már valakinek bemutatni. Exotic, valódi nevén Joseph Maldonado-Passage a Netflix Tiger King nevű dokusorozatának hála 2020 ikonjává vált, akinek excentrikus személye több millió, a karantén alatt Carole Baskin és az ő harcát végigizguló nézőt borzasztott el és nyűgözött le egyaránt. Mint a legtöbben tudják, a meleg állattartó, akinek stílusa egy déli redneck, Lil Nas X és Hulk Hogan fúzójából áll össze, épp börtönben csücsül, de ez nem jelenti azt, hogy időnként nem láthatjuk őt újra szerepelni. 

Forrás: YouTube / Animal Planet

Mint kiderült, az Animal Planet olyan szerencsés volt, hogy forgatni tudott híres-neves G.W. Zoo-ban még 2018 májusában, mindössze négy hónappal azelőtt, hogy Mr. Exoticot 22 évre elítélték volna állatkínzásért és egy, Carole Baskint levadászni készülő bérgyilkos felfogadásáért. Az általuk rögzített anyagokból műsort is csináltak, így született meg a Surviving Joe Exotic, ami külön Maldonado-Passage problémás oldalára és őrült karakterére fókuszál, emellett bemutatja kifogásolható állattartási gyakorlatát és azokat a nagymacskákat is, akiknek sikerült „megmenekülni” és „kitörni” a Tiger Kingben már látott parkból.

„Egy sztori Joe Exoticról és az ő hírhedt állatkertjéről, benne interjúkkal Joe-val és az ő egykori alkalmazottjaival, állatmentőkkel, szakértőkkel és másokkal, akiktől első kézből kaphatjuk meg a tudást az állatkereskedelemről-és tartásról, avagy arról, ami felemelte Joe Exotic birodalmát.” – jellemzi a doksit az Animal Planet.

[vembed youtube=”HhhpRUxxkVQ” ] A csatorna posztolt is egy rövid teaser videót, melyben régebbi, már elérhető felvételek mellett Joe-t láthatjuk nyilatkozni. Ebben arról beszél, hogy „Nagyon szeretnünk kell az állatokat”, majd miután ezt elmondta, előkap egy revolvert, és hidegvérrel lelő egy, a háttérben kukorékoló kakast, mivel az zavarta őt az interjúja közben.

A dokumentumfilm július 25-én, szombaton debütál. 

Forrás: YouTube / Animal Planet

(DAZED)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük