Kövess minket

Hiphop

Egy arizonai rapper 2013-ban megjósolta a koronavírus pandémiát egyik dalában

Megosztva

Arizonai rapper, Dr. Creep nagyon sok figyelmet kap az elmúlt időszakban, miután az internet felfedezte, hogy az MC „Pandemic” című dalában anno tűpontosan megjósolta a világpandémiát, amiben jelenleg is tengődünk.

A trekk, mely az „I Am The Storm” című 2013-as albumára íródott, olyan sorokat tartalmaz, mint például: „Egy laboratóriumban indult útjára a vakcinák háborújának közepette, milliók halnak meg az első héten a pandémia álomban„, és „Influenza oltás propaganda a teljes emberiségnek és a katonáknak, kerüld a ragályt, lehet már a szobádba is beszivárgott„. A fiktív legyőzhetetlen betegséget leíró dal azért kicsit nagyobb világvégét ír le, mint amit végül át kellett élnünk a valóságban, hisz a gázmaszkok hordását, és a zombiapokalipszist azért sikeresen elkerültük, mindenesetre az alábbi sor kísértetiesen hat így is: „2020 a koronavírussal együtt, kupacokban állnak a hullák„.

Dr. Creep dala annyira fel lett kapva 8 évvel a megjelenése után, hogy kénytelen volt közösségi oldalain megmagyarázni a dolgot. Állítása szerint az egész egy nagy véletlen, és nem ő a hiphop Nostradamus.

„Már legalább 6 vagy talán még több koronavírusról lehetett hallani 2012/2013 környékén, mikor a ‘Pandemic’ dalt írtam. Ami pedig a 2020-at illeti, szimplán egy fontos év számomra, ahogy sok mindenki másnak, aki elmélyedt az ezoterikus tanulmányokban. 10 évvel ezelőtt azt mondták, hogy nem 2012-től kell félni, hanem 2020/2030-tól. Számomra a dalszöveg szimplán csak egy véletlen, mint jóslás, és nem is próbáltam semmit megjósolni. Hívjátok nyugodtan jóslatnak, vak szerencsének, vagy véletlen egybeesésnek, aminek csak akarjátok” – írta.

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés