Kövess minket

Hiphop

Egy barátja szerint még szabadulása előtt új lemezzel jelentkezik Bobby Shmurda

Azért nagy összegben nem fogadnánk rá.

Megosztva

Forrás:

Négy, rácsok mögött eltöltött hosszú év után idén helyezhetik feltételesen szabadlábra Bobby Shmurdát, akit tiltott fegyverviselés, illetve gyilkosság előkészülete miatt ítélt el a bíróság 2016-ban. A még mindig csak 25 éves New York-i rapper bűnlajstroma kis túlzással hosszabb volt letartóztatásakor, mint a kiadott számainak listája – Shmurda nevét mégis a „fél világ” ismerte már ekkor, hála a 2014-ben publikált, Hot N*gga című tracknek, mely a Billboard százas toplistáján egészen a hatodik helyéig kúszott fel anno. A hozzá forgatott, bandázós klip pedig pillanatok alatt virálissá vált, jelenleg 619 millió (!) megtekintésnél jár Youtube-on, részben Bobby szépen kidolgozott táncmozdulatai miatt.

[vembed youtube=”vJwKKKd2ZYE” ]Mivel emberünk mindmáig börtönben csücsül, a nagybani zenélés nem maradt valós opció számára, bár közeli barátja, a Columbia Records kötelékébe tartozó Fivio Foreign szerint hamarosan új cumóval jelentkezhet.

A szintén brooklyni származású Fivio a Beats 1 rádióállomás vendége volt a minap, ott jelentette ki tényszerűen Ebro Darden műsorvezetőnek, hogy Bobby még a böriből kiad egy mixtape-et, méghozzá két héten belül. Erről (elvileg) Rowdy Rebel, Shmurda egykori GS9-os csapattársa beszélt neki telefonon, aki ugyancsak börtönbüntetését tölti per pillanat.

„Teljesen fel van spanolva. Két hét múlva dobja ki a mixtape-et.” – mondta Fivio az adásban, majd gyorsan hozzátette, hogy: „Senki sem tud róla, de ez tuti.”

[instagram]B7opkGJlxLK[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés