Kövess minket

Aztaa

Egy bébi cápából csinált bongot egy ausztrál halász, nekimentek a netes kommentelők

Egyesek állatkínzást kiáltottak, pedig az állat már halott volt.

Megosztva

Forrás:

Új szintre emelte a barkács bong művészetét egy ausztrál halász, miután egy bébi cápát alakított át a legmenőbb pöfékelőszerkezetté, majd az erről készült videót fel is tolta a netre.

Billy, aki a Fried fishing elnevezésű, horgász és Jackass kontentet keverő oldal adminja, rendszeresen tölt fel hasonlóan elborult videókat, például olyanokat, ahol a fülére vagy a mellbimbójára csippantja rá egy rák ollóját. Ez a cápás videó viszont extrán kiverte a biztosítékot egyeseknél.

[vembed youtube=”wJVcFzSzNAs” ]A horgász a vidiben láthatóan a cápa fejébe szúrt csőbe töltötte a törmeléket, a szipkát pedig az állat uszonya mellé helyezte. Miközben a háttérben a “Baby Shark” című dal szól, begyújtja a cápabongot és egy jó nagyot szív belőle, hogy utána nagy adag füst kíséretében konstatálja, hogy működik a cucc. A videónak nagy visszhangja volt, sokan támadták a férfit, amiért így bánik egy állattal, de a horgász válaszában tisztázta, hogy lehetetlenség, hogy élt volna a cápa a szmokizás alatt, és amúgy dohányt használt, nem füvet. Ez sokak számára nem volt megnyugtató, Billy-t pedig folyamatos támadások érték, egymás után kapta a fenyegető leveleket, egy ponton pedig a rendőrség is meglátogatta egy bejelentés alapján. 

A videót végül törölte az oldaláról és bejelentette, hogy egy ideig távol tartja magát a közösségi oldalaktól.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés