Kövess minket

Aztaa

Egy bonggal védte meg a marihuána boltját a rablóktól egy bátor kanadai férfi

Még a gáz spray sem fogott rajta.

Megosztva

Forrás:

Nagyon benézte az a három kanadai rabló, akik egy Toronto melletti marihuána boltot akartak kipucolni szeptember 6-án. A srácok feketébe öltöztek, majd jól kitervelték, hogy a boltba való belépés után a vélhetően chipset zabáló, stoner eladókat lefújják paprika spray-vel, és már vihetik is a bevételt. Azzal viszont nem igazán számoltak, hogy a a szóban forgó fűboltban egy igazi szmokis akcióhős dolgozik, akit nem lehet megállítani holmi gáz spray-vel, és egy bonggal fog visszatámadni.

Emberünk szökkenve közeledett a támadókhoz, bonggal a kezében, a rablók pedig hirtelen azt se tudták hova szaladjanak. Egy szánalmas próbálkozást még bevetettek a THC Rambo ellen, hozzávágtak ugyanis egy kukát, de az eladó ezt meg sem érezte. Végül elzavarta őket a boltból, az egyikükön pedig el is törte a bongot, amolyan „ne is gyertek vissza” üzenetként.

A bénázó rablók kocsival iszkoltak el, negyedik sofőr társukkal, a rendőrség egyelőre nem találta meg őket. A gyönyörű pillanatról biztonsági kamerafelvétel is készült.

[vembed youtube=”lP7HD36TgxM” ](VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés